Kryddor från Jamie Oliver

I helgen provade jag ett par av de nya kryddorna från Jamie Oliver. Jag provade att rubba en bit reninnanlår med Jamie´s kryddblandning Szechuanpeppar, chili & ingefärasalt.
Som jag serverade med svartvinbärsgräddsås och hasselbackpotatis, jag lovar att det blev gott. På Söndagen grillade jag en bit lax som jag kryddade med Jamie Oliver – Timjan, citron och serverade med pressad potatis och gräddfil smaksatt med färsk gräslök och citron. Det var inte heller helt fel.

Kryddorna jag provat är från Jamie Olivers nya serie kryddor. Som importeras genom Toja import,  du hittar kryddorna i webbutiken Lyckas med mat.

jamie_oliver_kryddorna

Share:

Facebook
Pinterest

Ett svar

  1. Dom där kryddorna såg spännande ut Peder.
    Tro jag måste prova dom där //Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − 1 =

Liknande tårtor

Finalister Tårtmästare 2019

Här presenteras jurymedlemmarnas finalister i tävlingen Årets Tårtmästare 2019 samt Gilla Priset 2019. Juryns finalister presenteras utan inbördes ordning. Jurymedlem Caroline Douren Jurymedlem Karin Bernfalk

Påsktårta

Spritsad tårta till påskfirandet med smaker av vanilj och citron. Bilden inskickad av Pernilla Schöld Spritsad påsktårta. Spritsad med vit chokladgrädde. Ljusa bottnar fyllda med

Rödingfiske i fjällen

Ja då var årets fjällfisketur av klarad. Det började fint med en röding på ca 1,2 kg i fjärde kastet. Så jag trodde vi kommit